Bli månadsgivare

Tack vare regelbundna givare kan vi arbeta långsiktigt med att stoppa och förebygga övergrepp på barn .

Ge en gåva

Ge en gåva och var med och skapa en tryggare värld för barn!

För företag

Låt ditt företag bidra till arbetet mot sexuell exploatering av barn. Ge en gåva, bli Vänföretag eller engagera dig långsiktigt.

Swisha en gåva

Om du använder Swish kan du inom några sekunder skänka en gåva som stoppar och förebygger sexuella övergrepp på barn.

Ge bort ett gåvobevis som gör skillnad!

Beställ fina gåvobevis till en födelsedag, dop, bröllop eller annan högtid. Vad kan vara finare att ge bort än en present som skapar en tryggare värld för barn?

barn springer i skogen

Du kan få skattereduktion när du ger en gåva till ECPAT

Ecpat är godkända gåvomottagare för skattereduktion. Du som privatperson kan få reducerad skatt när du skänker minst 2000 kr per år.

Skapa en insamling

Fyller du år? Eller ska du delta i ett lopp? Du kan enkelt starta en insamling till förmån för vårt arbete via Facebook! Alla pengar du samlar in går oavkortat till vårt arbete för att stoppa och förebygga sexuella övergrepp på barn.


Fler sätt att göra skillnad

Via bankgiro

Alla gåvor är viktiga i arbetet mot sexuell exploatering av barn, både små och stora. Sätt in din gåva direkt på vårt bankgiro 903-4349.

Ge en aktiegåva

Skänk din aktieutdelning till ECPAT. Om du äger aktier i ett börsnoterat företag kan du skattefritt skänka aktieutdelningen till en ideell organisation.

Fondspara i Humanfonden

​Genom att fondspara i Swedbanks Humanfond till förmån för ECPAT bidrar du till vårt arbete för en värld fri från sexuell exploatering av barn.

Testamentera

Din viktigaste arvtagare kan vara ett barn du aldrig träffat. Genom att testamentera en gåva till ECPAT gör du det möjligt för oss att finnas där för barn, idag och i framtiden.

Minnesgåva

Ge en minnesgåva för att hedra minnet av en närstående. Du får ett fint minnesblad med din personliga hälsning att ge till de anhöriga.

Ändra månadsbelopp

Har du möjlighet att höja ditt månadsbelopp och hjälpa ännu fler barn? Även en liten höjning gör stor skillnad.