Vi vet inte hur framtiden för barn och unga kommer att se ut. För 30 år sedan kunde vi inte förutse vilken inverkan internet skulle ha på barns liv, eller att sexuell exploatering skulle öka explosionsartat. Därför är gåvor människor lämnar oss i sina testamente så viktiga. De betyder att vi kan fortsätta att möta nya utmaningar och finnas där för barn och unga, både idag och imorgon.

När du skänker en gåva till ECPAT i ditt testamente kommer den bidra till vårt arbete med att stoppa och förebygga sexuella övergrepp och hot mot barn och unga, både på och utanför nätet. En gåva kan vara så stor eller så liten som du vill. För oss kommer den alltid göra skillnad!

Att testamentera till ECPAT

När du testamenterar till oss anger du hur mycket av kvarlåtenskapen som ska tillfalla ECPAT, allt eller delar av den. Du kan också ge ett bestämt belopp eller ett specifikt föremål, värdepapper eller fastighet som vi sedan omsätter till pengar. Glöm inte att uppge vårt organisationsnummer 802402-5499.

Det behöver inte vara svårt att skriva ett testamente. Däremot är det viktigt att testamentet är juridiskt korrekt. Som medlemmar i Giva Sverige kan vi erbjuda dig ett rabatterat pris på testamentesskrivning via Lavendla Juridik. Via länken här hittar du mer information om vad du bör tänka på innan du skriver ett testamente.

Vi hjälper gärna till

Vi hjälper dig gärna att svarar på frågor om gåvor i testamenten samt om vår verksamhet. Ring oss på kansliet 08- 59 89 20 00 eller mejla till info@ecpat.se.