Varje minut sprids tusentals övergreppsbilder på barn. Så länge bilden finns kvar fortsätter övergreppet för barnet.

Genom er julgåva till ECPAT Sverige bidrar ert företag till att vi kan ta ner fler bilder och stoppa övergreppen.

Som tack får ni ett digitalt julpaket som ni kan dela till era kunder, medarbetare och i era sociala medier.

 

 

 

  • Diplom
  • Material till social medier
  • E-post signatur

 

 

 

 

 

Ni som företag kan även köpa gåvobevis förslagsvis till era anställda och kunder som julklappar här.

Varje minut laddas det upp tusentals bilder och filmer på barn som utsatts för sexuella övergrepp på internet. Så länge bilderna finns kvar på nätet och sprids innebär det för barnet att övergreppet aldrig får ett slut.  ​

Förra året bedömde våra analytiker på ECPAT Sverige över 900 000 bilder och filmer som  i sin tur togs vidare för nedtagning. Bakom varje bild och film finns ett barn.

ECPAT driver Sveriges nationella Hotline dit allmänheten anonymt kan anmäla misstänkt sexuellt exploaterat material av barn. Vi granskar materialet, sänder det till polis och – om materialet är lagrat i Sverige – till serverägare för nedtagning. Vi arbetar även proaktivt i ”Project Arachnid” som är en databas, plattform och ”AI-webbcrawler”. Med detta verktyg kan vi vara än mer proaktiva i arbetet med ett se till att allt fler bilder och filmer tas ned. Barn och unga som har fått sina bilder spridda kan även kontakta oss via vår stödlinje Ditt ECPAT där vi bland annat hjälper till med att söka efter materialet och ser över möjligheten för nedtagning.

 

 

 

Välj belopp
Faktura skickas separat.
Faktura skickas separat.
Faktura skickas separat.

Faktura skickas separat.

kr