Hjälp ECPAT att bli bättre på att hjälpa barn i behov av kognitivt stöd 

Har du ett barn i behov av kognitivt stöd? Vill du ingå i fokusgrupp för att hjälpa ECPAT i arbetet med att förebygga och stoppa sexuell exploatering av barn? Anmäl dig till vår träff den 25 januari och hjälp oss att utveckla en mer tillgänglighetsanpassad stödverksamhet på nätet. ECPATs workshop genomförs tillsammans med den digitala innovationsbyrån Sticky Beat.  

Organisationen ECPAT jobbar för att stoppa och förebygga sexuella övergrepp mot barn. Nu vill vi bli bättre på att ge råd till och hjälpa barn i behov av kognitivt stöd. För att lära oss mer vill vi bland annat genomföra workshops med föräldrar till barn med NPF och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Här kan du läsa mer om vårt projekt.

Så här går träffen till 
Under två timmar tar vi hjälp av era erfarenheter för att lära oss mer om vad som är viktigt att tänka på i mötet med barn i behov av kognitivt stöd, hur vi kan ställa frågor och på bästa sätt inhämta barnens kunskap. Ni kommer arbeta gruppvis med öppna frågor och kreativa utmaningar där allas perspektiv är lika viktiga för vårt arbete framöver. Vi vill gärna ha en bred föräldragrupp med olika erfarenheter av att vara förälder till barn med NPF och/eller IF.  

Välkommen till vår fokusgrupp
25 januari 2024, kl 18-20 
Hamngatan 35, Karlstad 
Vi bjuder på något att äta! 

När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig med mer information. Du kan när som helst ta tillbaka din intresseanmälan.

Kontakt 
För frågor om ECPATs arbete eller projektet, kontakta projektledare Malin Meissner: 
malin.meissner@ecpat.se 

Genom att skicka in nedanstående formulär samtycker du till behandling av dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och hur du återkallar ditt samtycke i vår integritetspolicy.

Intresseanmälan

    Information om ditt barn: