Er gåva gör skillnad i arbetet mot sexuell exploatering av barn på många olika sätt. Stödet hjälper oss bland annat att möta barn och unga i vår stödlinje Ditt ECPAT och ge råd till viktiga vuxna i barns närhet via ECPAT Vuxenstöd. Det bidrar också till vårt arbete i ECPAT Hotline som granskar och tar ner övergreppsmaterial på barn och även till vårt viktiga påverkansarbete för att barn ska få bästa möjliga rättsliga skydd.

Fler sätt att engagera er

Genom att bli vänföretag eller företagspartner stödjer ni ECPATs långsiktiga arbete. Som vänföretag får ni ett digitalt kommunikationspaket för att visa upp ert engagemang för anställda och kunder, och nyhetsbrev med uppdateringar om ECPATs arbete. Som företagspartner engagerar ni er långsiktigt i ECPATs arbete i frågor som ligger nära er verksamhet. Tillsammans sätter vi upp en plan på innehåll som passar era förutsättningar och visioner. 

Kontakta oss

Vill ni bli fakturerade, bidra till vårt arbete på annat sätt eller inleda ett samarbete – kontakta Maria Matseke, kommunikations- och insamlingsansvarig, maria.matseke@ecpat.se eller 076 720 61 98.

Stöd oss

Ge en företagsgåva

Välj belopp

Kvitto

kr

Bli vänföretag

Som vänföretag bidrar ni med minst 10 000 kronor. För vänföretag som bidrar med 50 000 kronor eller mer erbjuder vi bland annat skräddarsydda föreläsningar till era anställda.

Bli Företagspartner

Våra företagspartner engagerar sig långsiktigt i vårt arbete mot sexuell exploatering i frågor som ligger nära deras företagsverksamhet.